• Адреса
  • Телефони
  • Пошта
Київська обл. м. Біла Церква вул. Гайок, 204
Київська обл. м. Біла Церква вул. Куценка, 1
+38 (095) 485 66 33
+38 (093) 571 54 33
+38 (067) 743 35 42
+38 (044) 232 87 79
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

     

 

Проєктування, виробництво та встановлення кухні на замовлення.

Студія меблів Спліт - це компанія з багаторічним досвідом проектування, виробництва та встановлення кухонних меблів за індивідуальними розмірами. Наше виробництво знаходиться у Білій Церкві, але діяльність не обмежується лише одним містом. Ми доставляємо та встановлюємо свої меблі до Києва та по Київській області. Ми припускаємо, що кожен інтер'єр є невеликою художньою галереєю. Завдяки цьому ми пригнічуємо масові, банальні проєкти і створюємо власні, унікальні за розміром меблі. Дана модель кухні створена за індивідуальним замовленням, доставлена ​​та встановлена ​​у місті Васильків.

Для реалізації цього проекту ми використали плити МДФ. Кухонні меблі за індивідуальним замовленням створюють особливий дизайн, а саме - характер власників. Кожен може ознайомитись з нашим портфоліо та переглянути галерею, в якій представлені дизайни меблів за розміром. Ми розробляємо як традиційні, так і нові елементи.

Найважливіше на кухні на замовлення - це ідеальна, максимально зручна робоча зона для користувача. Разом із замовниками ми створили ідеальну композицію, яка на довгі роки стане максимально функціональною і завдяки використанню наших власних ідей стане унікальною.